Schogetten

75,00
грн.
Оберіть бажаний смак на селекторі

Schogetten - популярний німецький шоколад з довгою історією

Компанія заснувлась у далекому1857 році. В цей час фармацевт Леонард Монхайм відкрив для себе чарівний смак шоколаду. Запросивши шоколатьє з Італії, він організував ручне виготовлення солодощі в своїй аптеці в Аахені.

Спочатку в день випускалося всього 400 плиток, але вже в 1865 році у Франції було закуплено обладнання для розвитку виробництва. Перша справжня фабрика була відкрита в 1903 році, в 1921 році друге підприємство з'явилося в Берліні, а в 1958 році був побудований завод в місті Сарлуіс.

Розширення виробництва супроводжувалося розробкою рецептів і створенням нових брендів. Першим з них став шоколад Praletten, за ним послідував Mauxion, а в 1962 році вперше був випущений порційний шоколад Schogetten.

Назва німецького шоколаду Schogetten - результат лінгвістичної гри. Воно утворено злиттям частин двох слів німецької мови. Перший склад «scho-» легко асоціюється з початком слова «шоколад»: Schokolade. Німецьке дієслово getten перекладається як «отримати» або «взяти» і становить другу половину слова. Повна назва солодощі у вільному перекладі звучить як заклик до дії: «Візьми шоколадку!».

Вага - 100 грам

Щоб додати декілька штук - повторно оберіть смак та додайте у кошик