Патчі під очі

310,00
грн.
Патчі під очі з невагомої тканини не обтяжують ніжну шкіру, заспокоюють її, знімають набряки, забезпечують довготривале живлення, повертають шкірі пружність і еластичність. Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари шкіри, розладжує мімічні зморшки зсередини, забезпечує структурну підтримку клітинам, зберігає шкіру зволоженою, ніжною і сяючою протягом усього дня.
Увага! Уникайте потрапляння засобу на слизові оболонки. У разі надмірної чутливості до компонентів засобу можливі наступні реакції: почервоніння, пощипування. Якщо реакція не зникає після 2 -3 нанесень, припиніть використання засобу.
Як працює:
  • гіалуронова кислота – це найважливіший компонент епітеліальної тканини. Вона делікатно зволожує і не переобтяжує ніжну шкіру, регулює швидкість поглинання вологи залежно від сезону, клімату, віку. Гіалуронова кислота забезпечує структурну підтримку клітинам, розгладжує мімічні і суттєво зменшує рельєф глибоких зморшок, робить шкіру пружною і еластичною;
  • гідролат троянди делікатно зволожує і тонізує шкіру, заспокоює її після довгого перебування на сонці чи вітрі, усуває сліди втоми, вирівнює тон і мікрорельєф, пришвидшує оновлення і запобігає передчасному старінню.
Ефект:
  • ніжна, зволожена шкіра без подразнень;
  • усунення сухості, темних кругів і набряків;
  • вирівнювання тону і розгладження зморшок.

Склад: Aqua, Damascena Rose Flower water, Sodium Hyaluronate
Спосіб використання: Нанести під очі на ретельно очищену шкіру, залишити на 15 хв, зняти в напрямку від носа до скронь.
Об’єм: 100 шт